google-site-verification:googled2504c9c63634dc2.html

Money Gram Преводи

Надеждни, бързи и лесни парични преводи с Money Gram в целия свят!

Изпращане на средства до над 350 000 представителства на Money Gram в цял свят

Бързото и лесно изпращане на пари в брой до чужбина никога не е било по-удобно

Възможност за получаване на парични трансфери от над 200 държави и региони

Как да изпратим пари с Money Gram

1.

Посетете някой от нашите обекти в Русе, където ще извършите Вашия Moneygram паричен превод. Имате възможност да избирате сред 6 различни обекта, всеки от тях, предлагащ своите удобства за Вас.

2.

Уверете се, че носите с вас документ за самоличност. Необходими са имената на получателя (по документ за самоличност). Донесете сумата, която искате да преведете, както и допълнителна такава за такси по превода.

3.

Попълнете специализиран формуляр при молба от наш служител, след което предайте сумата, която искате да бъде изпратена. С нас, парите Ви са в безопаснот, като гарантираме бързина и ефективност на паричния превод.

4.

Запазете всички документи, които ще ви бъдат предоставени. На тях има 8-цифрен код, който трябва да споделите с получателя за справка на превода. Суми, изпратени до банкова сметка или мобилен портфейл, биват депозирани директно в сметката.

Такси за парични преводи на територията на България

Такси за парични преводи от България към чужбина

Как да получим пари с Money Gram

1.

Вижте нашите обекти в Русе и изберете най-удобния за вас. Предлагаме богат избор от офиси на United KM, където можете да получите Вашите пари чрез MoneyGram превод.

2.

Вземете номера за справка, който подателят е споделил с Вас предварително. Ще бъде необходим при попълване на формуляр за финализиране на паричния превод.

3.

Предайте попълнения формуляр на някой от нашите служители. Необходим е и докоумент за самоличност, който да потвърди, че вие сте получателя на сумата.

Често задавани въпроси

Намери отговори на важни въпроси отнясящи се до твоя паричен превод с Money Gram

Таксата не е фиксирана. Тя зависи от мястото на изпращане и мястото на получаване на превода. От значение е и сумата, която трябва да бъде преведена.

Когато изпращате превод до офис на друг представител на Moneygram, лимитът обикновено е 10 000 щатски долара. Възможни са и допълнителни ограничения за изпращане или получаване на превод.

Представителите на Moneygram предпочитат заплащането на услугата да стане на място в офиса, в брой.

Достатъчно е Вашият Moneygram превод да бъде изпълнен успешно и само след броени минути получателят ще може да получи своята сума в друг офис – представител на Moneygram.

Само лицето, на което изпращате сумата. Получателят ще трябва да представи документ за самоличност, както и кратка информация за превода. Не споделяйте с никого информация относно вашия Moneygram превод.

Имаш още въпроси?