google-site-verification:googled2504c9c63634dc2.html

Wester Union Преводи

Бързи, сигурни и достъпни парични преводи до всяка точка на света!

Повече от услуга улесняваща изпращането и получаването на пари

Бързи, сигурни и достъпни парични преводи до любимите ни хора навсякъде по света

Мрежа от около 470 000 представителства в над 200 държави и провинции

Как да изпратим пари с Western Union

1.

Посетете едно от нашите валутни бюра, където предлагаме парични преводи с Western Union и представете валиден документ за самоличност. Кажете за къде и колко пари искате да изпратите и имената на получателя.

2.

След това наш служител, упълномощен да работи с Western Union, ще провери документа Ви за самоличност и останалата информация в системата и ако е вярна, ще отпечата формуляр за получаване на пари.

3.

Следващата стъкпа изисква висока концентрация от ваша страна! Уверете се, че данните Ви във формуляра са нанесени правилно и са въведени без грешка в системата. След това ще трябва и да подпишете самия формуляр.

4.

Служителят на валутното бюро, който Ви обслужва, ще Ви върне документа за самоличност и копие от формуляра, където ще видите контролния номер на превода (MTCN) и сумата за изплащане.

Такси за парични преводи на територията на България

Такси за парични преводи от България към чужбина

Как да получим пари с Western Union

1.

Отидете до най-близкия наш обект в град Русе, предлагащ услгугите на парични преводи с Western Union. Представете валиден документ за самоличност и кажете задължителната информация за получаване на превода.

2.

Служител на „Юнайтед КМ ООД” ще провери документа Ви за самоличност и останалата информация в системата и ако е вярна, ще отпечата формуляр за получаване на изпратената сума.

3.

Проверете данните във формуляра, за да се уверите, че са точни и го подпишете. Служителят ще Ви даде съответната парична сума заедно с разписка и документа Ви за самоличност.

Често задавани въпроси

Намери отговори на важни въпроси отнясящи се до твоя паричен превод с Western Union

Western Union използва различни техники, включително SSL технология, за да запази личната ви информация в безопасност при всеки паричен превод.

Можете да вземете парите си само от официални дистрибутори на Western Union. Ще трябва да попълните специалния формуляр за получаване на пари със следната информация:

  • Име;
  • Адрес;
  • Очаквана сума;
  • Име на изпращател;
  • Град и страна на изпращача;
  • Лична карта или паспорт.

Обикновено няма лимит на паричния трансфер, който може да извършите. Въпреки това, за определени суми и трансфери може да е необходима допълнителна информация (документация) поради съображения за сигурност.

След като сте изпратили определената сума, по всяко време можете да проверите онлайн статуса на вашия паричен трансфер – тук. Всичко, от което се нуждаете, е вашето име и номерът за проследяване (MTCN), отпечатан върху разписката.

Можете да проверите състоянието на паричния трансфера онлайн – тук. Необходимо е само името на подателя и номерът за проследяване (MTCN), отпечатан върху разписката на подателя.

Имаш още въпроси?